Gebruik Het Hart

Hoe het werkt

Gebruik van Dorpshuis Het Hart kan op regelmatige basis (per week, maand) over een langere periode. Maar ook incidenteel, eenmalig gebruik van één of meerdere ruimtes is mogelijk.

Altijd wordt voorafgaand aan het gebruik een gebruiksovereenkomst gesloten tussen de gebruiker en de Stichting Hart voor Eefde (HVE).

Een gebruiker is voor een heel groot deel zelfvoorzienend en werkt met eigen mensen en vrijwilligers.

Daarnaast geldt altijd het laatste Gebruiksreglement dat hier te lezen en downloaden is.

Daarin is onder andere beschreven wat van de gebruiker wordt verwacht. 

Het Hart is een Dorpshuis van en voor de inwoners van het dorp Eefde. Noaberschap is de basis voor het gebruik van Het Hart. Dat houdt in dat we allemaal verantwoordelijk zijn en handelen voor het zo goed mogelijk gebruiken en beheren van de accommodatie, als was het ons eigen huis. Andere gebruikers behandelen we als onze buren (noabers). Er is geen beheerder. We beheren het samen!

Na gebruik laten we het achter, zoals we het zelf ook zouden willen aantreffen als we het gaan gebruiken. Als er iets stuk gaat, melden we dat en proberen we de schade te herstellen. Als er iets vies is, maken we het schoon. We doen de afwas en ruimen deze op. We houden toezicht op onze medegebruikers in de vorm van sociale controle. Wij zijn allemaal verantwoordelijke mensen.

Afspraken maken

Wil je gebruik maken van Dorpshuis Het Hart als regelmatige of incidentele gebruiker van één of enkele ruimtes? Heb je een goed idee of leuk initiatief? Het kan van alles zijn: zingen, dansen, muziek, game-wedstrijd, knutselmiddag, filmavond, buurtfeest, spelletjesavond, om maar wat te noemen.

Stuur dan informatie over wat je wilt doen met de gewenste dag/dagen en tijden met evt. gewenste ruimte aan hetharteefde@gmail.com. We nemen dan contact op.

Had je al een reservering? Dan willen we die (zo veel mogelijk) alsnog nakomen. Stuur dan je overeenkomst op en dan zullen we die (waar mogelijk) hernieuwen.

Dorpshuis Het Hart heeft de volgende ruimtes beschikbaar:

Podiumzaal 1 60 m2

Zaal 2 100 m2

Zaal 3 100 m2

Kelder met bar 100 m2

Zaal 1, 2 en 3 zijn eventueel te combineren.

Zaal 2 en 3 kunnen ook gebruik maken van de bar. 

Geluidsinstallatie met microfoons, projectiescherm met beamer en flipovers zijn beschikbaar.