Vrijwilligers

Dorpshuis Het Hart is ook van mij

dus ik wil graag meehelpen


Stuur nu een email

hetharteefde@gmail.com 

Zonder vrijwilligers geen gebruik

Stichting Hart voor Eefde heeft op zich genomen om Dorpshuis Het Hart tegen zo laag mogelijk vergoeding beschikbaar te stellen voor gebruik door iedereen in Eefde.

De opstartfase is nu achter de rug. We kunnen nu volop gebruikt gaan maken van ons Dorpshuis. Daarvoor hebben we vanaf nu jullie hulp heel hard nodig om activteiten te organiseren.

We hebben behoefte aan mensen die het leuk vinden en plezier gaan beleven aan:

Wil jij ook bijdragen aan het succes van Dorpshuis Het Hart? Heb je zelf een goed idee? Meld je dan bij één van de bestuursleden en we gaan samen realiseren wat jij leuk vindt!

Vrijwilliger in Dorpshuis Het Hart

De doelstelling van Dorpshuis Het Hart is het bevorderen dat bewoners, verenigingen en organisaties uit het dorp Eefde samen kunnen komen in Dorps- en cultuurhuis ‘Het Hart’. 

Het gaat om het creëren van een laagdrempelige ontmoetingsplaats. Dat doen we met alle inwoners van Eefde samen.

Als vrijwilliger help je om deze doelstelling te realiseren. Dorpshuis Het Hart is het kloppend hart van het dorp.

Samen met andere vrijwilligers geef je vorm aan hoe we dit doen. Jij hebt grote invloed op wat er gebeurt en hoe het gebeurt. Alles met plezier en hart voor het dorp en de inwoners.

Of je nu een kleine bijdrage wilt leveren of een wat grotere, je bent altijd van harte welkom. In overleg maken we jouw bijdrage mogelijk.